אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

APA

בשמו הארוך יותר, אמריקן פייל אייל, הוא סגנון שפותח בשנות ה80 של המאה ה20. הסגנון מאופיין בכך שרוב הכשות שבה משתמשים היא כשות צפון אמריקאית. הAPA האמריקאית המסחרית הראשונה בושלה ע"י מבשלת סיירה נוואדה, ונקראה "סיירה נוואדה פייל אייל". יש הסוברים שהAPA הראשונה ההיתה בכלל של מבשלת אנקור (Anchor Brewing Company) , שהוציא בירה לכבוד 200 שנים לתחילה של מלחמת העצמאות של ארה"ב (כאמור הבירה יצאה ב1975). בשנת 1983 הבירה הזו הפכה לבירה שמשווקת באופן סדרתי.

הכשות שבה משתמשים באופן הנפוץ ביותר בסגנון היא כשות הקסקייד (בה משתמשים גם בIPA אמריקאים) .

אחוזי האלכוהול של הסגנון נעים בין 4-7 אחוז, והבירה היא בעלת טעמיים כשותיים נרחבים ודומיננטים.

ההבדל העיקרי בין APA לIPA הוא ההבדלים בכמויות הכשות, ואחוזי האלכוהול.