אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: אבשי ישראל

מבשלת אבשי הוקמה בשנת 2007 על ידי אבשלום (אבשי) בן צור, בהוד השרון.
למבשלה מספר בירות בייצור סדיר- חיטה (בתיבול כוסברה ופירות יער), סטאוט אירי (בתיבול דבש) ולפי עמוד הפייסבוק שלהם- גם אמבר אייל, בה לא נתקלנו עדיין.
הבירות המשווקות מבושלות כיום במבשלת העם.

בפסטיבל הבירה "מעברות" (2011) שאורגן על ידי חברת ביר מאסטר ומאז חלף מהעולם, השיקה המבשלה יחד עם "בית היין" בקיבוץ מעבדות את בירת הבית שלהם- "הקיבוצניק".

לדף הפייסבוק של המבשלה

השאר תגובה