מבשלת מאיבירוביץ החלה את תחילת בישול הבירה בשנת 2009 אחרי ביקור בפסטיבל הבירה בבית היין במעברות. במאי 2011 הוחלט להפוך את התחביב לעסק רציני. המבשלה יושבת במושב עולש אשר ממוקם בצפון השרון.
במבשלה קיימים בכל רגע נתון בין 10-12 סוגים של בירות, ביניהן IPA, IBI, IBA, דאבל וטריפל בלגיות, אייריש רד, דופלבוק, חיטה וחיטה כהה, סטאוס, בארלי ויין, וסוגים נוספים שמתבשלים מידי פעם.
כיום המבשלה מייצרת כ250 ליטר בירה בחודש.
למבשלה קיימים שני גימיקים מיוחדים :
1- "בירכיון" מכל בישול מעניין ומוצלח הם שומרים בצד בירות לארכיון. מידי כמה זמן הם עורכים השוואות בין בישולים חדשים לישנים.
2- "ארגז נוח"- לקוחות מסוימים לא יודעים מה לבחור ולכן קיים אצלם ארגז אשר נותן מכל סגנון שני בקבוקים. (ויש הרבה סגנונות)
בירות החיטה והדופלבוק מיוצרות ב"מבשלת העם".
הצג בירגרפיק
Pingback: בירפסט בשנקין- חגיגה ברעננה | בירבלוג