אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: BEERצינות ישראל

מבשלת BEERצינות הוקמה בשנת 2011 על ידי ניל חורגין ויוני תורן, כמבשלה ביתית.
המבשלה ממוקמת בקיבוץ קטורה, וכיום מוכרזת כ"מועדון" ונחשבת לאחד מענפי המשק בקיבוץ.

לאחר שנים בהם בישל בירה ביתית בארצות הברית, חזר יוני לישראל, וזנח את התחביב.
דווקא בזכות חיבתו של ניל לאפיית לחמים וחלות עלתה קרנו של הבישול הביתי מחדש, והשניים החלו להסיר חלודה (האחד) וללמוד (השני) בעזרת ערכות להכנת בירה ביתית.

האהדה לבירה שלהם בקרב חברי הקיבוץ, והרצון לגדול ולהתפתח, הובילו את השנים לפנות לבישול מסחרי במבשלת מוסקו, לקראת סוף שנת 2014.

כיום ניתן למצוא בקיבוץ קטורה כ-20 סוגי בירה ביתית אותם הם מבשלים, ובאופן מסחרי בחנויות- כשניים שלושה סוגים המבושלים במבשלת מוסקו. מטרת הבירות האלה, לפי המבשלים, היא להביא לקהל טעמים חדשים, שונים ואיזוריים המזוהים עם חבל קטורה ועם תושבי האיזור.

השאר תגובה