מבשלת סלרה הוקמה בשנת 2010 ע"י אריק סלרה ואופיר דרור בקיבוץ גניגר באזור עמק יזרעל.
המבשלה מתחמחה בסגנונות בריטים, ומבשלת כרגע 2 בירות.
Smoked Stout- בירה כהה בסגנון סטאוט מעושנת בעלת טעמים עשירים של קפה ושוקולד
Dark Bitter- בירת אייל ענברית כהה מאופיינת בארומה אנגלית טיפוסית אליהן מצטרפות בירות חדשות שמתבשלות מפעם לפעם.
(התיאור מאתר המבשלה).
הבירות של סלרה אינן נמכרות בבקבוקים ולכן ניתן לשתות אותן רק מחבית.
המבשלה מייצרת כ6000 ליטר בחודש, ו700 ליטר בכל בישול.