מבשלת ברוקלין הוקמה ב1987 ע"י סטיב הינדי וטום פוטר. הינדי , שלמד בישול בירה במהלך שהותו במדינות שכנות אלינו (ערב הסעודית, סוריה, ועוד כמה מקומות נחמדים) , חבר לפוטר (השכן שלנו) והם הקימו את המבשלה בברוקלין אשר בניו יורק. הלוגו של המבשלה עוצב ע"י המעצב המפורסם מילטון גלסר (הממציא של הסלוגן I love New York, והלוגו שמתלווה אליו). בתחילת דרכם , הם שכרו את שירותן של מבשלות אחרות , בהן הם בישלו את הבירות שלהם, אך ב1996 , קנו מפעל לייצור מצות (כן כן , מצות לפסח) והפכו אותו למפלצת החמץ שמוכרת כיום כמבשלת ברוקלין. הברומאסטר של המבשלה מאז 1994 הוא לא אחר מאוליבר גארט , כותב הספר המצוין "The Brewmaster's Table: Discovering the Pleasures of Real Beer with Real Food" ', ספר העוסק בהתאמה בין בירות לאוכל, ונחשב הספר המקיף ביותר שנכתב בנושא. כמו כן גארט הוא גם שופט בתחרות הבירה הגדולה ביותר בארה"ב (במשך ה11 שנים האחרונות).
Pingback: 10 ספרים מומלצים | בירגיקס