אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: הרצל ישראל

לאחר שנים של רכישת ידע ונסיון כמבשלים ביתיים, פתחו מאור (הלפמן) ואיתי (גוטמן) מבשלה. המבשלה הראשונה בתוככי ירושלים.
מאור – עם רקע בבישול בירה ביתית של 10 שנים, שגרף וזכה במקומות ראשונים בתחרויות ארציות, ואף נסע להתמחות במבשלת בירה בסקוטלנד (brewdog).
בשנים האחרונות עבד בשיווק ומכירות של חברת אלכוהול ויין גדולה.
איתי – שארז את המזוודות בעקבות התשוקה לבירה ועבר, לכמה שנים, לברלין. שם למד באוניברסיטה המקומית את המדע והמלאכה של בישול הבירה. התמחה במבשלות בירה בגרמניה ובסקוטלנד (brewdog) וחזר לארץ עם התשוקה והרעב להוציא לפועל את כל מה שראה ולמד באירופה.

השאר תגובה