המבשלה הוקמה בשנת 2011, על ידי מתי רוזן, איש הייטק ואלכוהול וותיק יחסית.
לאחר מספר שנים לא קטן סביב תחום האלכוהול (בירה, וויסקי ויין) החליטה בת הזוג, ענת, כי הגיע הזמן להפוך את העיסוק סביב הבירה למקצועי יותר. זו הייתה יריית הפתיחה לקורס בישול בירה שהוליד את המבשלה.
המבשלה מייצרת את הבירות: "בטי", "דולסה" ו"הבשורה המרה".
שמות הבירות התחילו במקור כמשחקי ABC בדומה לשמות הסופות בארה"ב.
יוצאת מהכלל היא הבשורה המרה. שהיא פשוט "הברקה" של איש קריאטיב שאמר שזו חובה שתהיה בירה בשם הזה.