אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: מבשלת הגולן ישראל

מבשלת הגולן הוקמה באיזור שנת 2006 בקצרין, הודות לחזונו של חיים אוחיון- יזם מאיזור הגולן שחלם על הקמת מבשלת איכות.
לתכנון המבשלה והציוד חבר לחברה גרמנית, ולתכנון המתכונים- לברומאסטר ניקולאוס סטארקמט, שיצר את המתכונים על בסיס הבירות הגרמניות שהכיר.
בשנת 2010,  כשהחליטו במבשלה שהם בשלים לעליית המדרגה ולהתחלת שיווק אינטנסיבי- חברו אל יקבי רמת הגולן לשותפות.
עם השנים עברה המבשלה תהליך של מיתוג מחדש- עיצוב, פרסום וגישה (נחשו למי עוד יש את התחתיות הישנות?).
המותגים הקיימים היום במבשלה הם 'בזלת'- תחתיו מיוצרות הבירות בייצור השוטף, ו'עוג'- ליין הבירות העונתיות.
משנת 2011 אחראי על הבישול הברומאסטר הישראלי (בעל ההכשרה הגרמנית, להשלמת הרצף) עמרי זילברמן.

לאתר המבשלה

הצג בירגרפיק

השאר תגובה