אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: ג'מס ישראל

מבשלת JEM'S היא מבשלה לבירה טרייה הממוקמת באזור התעשייה של פתח תקווה. את המבשלה הקימו ג'רמי (הוא JEM) ודניאל. משוגע לבירה ועורך דין ויזם מארה"ב.
ג'רמי, בחור אמריקאי, החליט שחלומו הציוני הוא הקמה של מבשלת בירה בארץ הקודש. לא בדיוק מה שהרצל דמיין, אבל קרוב מספיק.
את יישומו של החלום הלכה למעשה העביר ג'רמי בשנים של חקירת התחום, לימודי הנהלה ומלונאות, ביוטכנולוגיה, כימיה וסניטציה (ייצור בירה חייב להיות נקי. מאוד. שמרים מפונקים).
את הכשרתו השלים ג'רמי באחד מהמוסדות הנחשבים בעולם להכשרת ברומאסטרס, אליו ניסה להתקבל פעמיים, לאחר שנדחה כשהיה חסר ניסיון.
לאחר מכן, עשיר בידע תיאורטי ומעשי, עלה ג'רמי לארץ וניסה להבין, כמו ישראלי טוב, מה הולך ואיפה מתחילים בכלל? למזלו שמע עליו דניאל, עו"ד ניו-יורקרי ויזם עסקי, ויחד הקימו את המבשלה בפתח תקווה, על אף הספקנות והציניות הרבה של חבריהם. קצת יותר כמו הרצל.
למבשלה שישה סוגי בירות, הנפרשים על גבי עולמות הטעם השונים, ומהווים נציגים לסגנונות השולטים- פילס, סטאוט, חיטה, דארק לאגר, אמבר אייל, ובירה אחת שנקראת 8.8, שהיא אייל בלגי.

2 תגובות לג'מס

  1. ליאור

    ומה עם ה stout, ה-pils וה-wheat?

השאר תגובה