אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: אחוזת בית ישראל

מבשלת "אחוזת בית" הוקמה בשנת 2010 ע"י איש העסקים דני אברמוביץ', ששכר את רועי כהן (לשעבר ברומאסטר בBrewhouse בתל אביב) לתפקיד הברומאסטר.

למרות היותה מבשלה חדשה יחסית, הם מכוונים גבוה ומייצרים כיום כ100 אלף ליטר בירה בשנה, והיד עוד נטויה.

בשונה ממרבית מבשלות הבוטיק הישראליות, שמייצרות בעיקר איילים שונים ומגוונים, החליטו ללכת במבשלת אחוזת בית דווקא על ליין של לאגרים, מלאגר קל עד לדאבל בוק כבד.

המבשלה מייצרת כיום 4 סוגים של בירות: אלנבי – בירת לאגר אדמדמה ולא מסוננת, המבוססת על מיטב המסורת הבווארית.

רוטשילד – בירת פילזנר צ'כית מסוננת נאמנה לסגנון.

שנקין – בירת חיטה בסגנון גרמני.

שוק לוינסקי – דאבל בוק עשירה וכבדה בסגנון גרמני.

השאר תגובה