את מבשלת רוג אני אוהב, במיוחד כי הם מייצגים משהו שאני מתחבר אליו: לעשות כמה שיותר – בעצמך, כפי שסיפרתי בכתבה על המבשלה. בין היתר מגדלים במבשלה האמריקאית מספר זני כשות משל עצמם. אמנם מדובר על ארצות הברית אך הכשות היא יותר אירופאית באופיה. ולקחת 6 זנים כאלו ולעשות מהם IPA – זה מעניין. מדובר בבירה לא הכי קלה לשתיה, שהולכת יופי עם ארוחת ערב: המרירות גבוהה, הכשות מורגשת בצורה של שרף אורנים ופרחוניות, אין המון מתיקות לתת לאיזון (פה נכנס האוכל) ואחוז האלכוהול (6.6%, אלא מה) נותן את אותותיו. בירה יותר קשוחה ממה שחשבתם.