אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

נגב פסיפלורה - בירה ליום קיץ חם ישראל

פורסם ב מאת שחף אשכנזי (4/5)

"כשקראתי על הנזקים של שתיה מופרזת, החלטתי להפסיק לקרוא" – הני יאנגמן

קצת רקע:

הבירה מבושלת בקריית גת, ע"י הברומסטרים אבי שלו וגלעד דרור.

בירת אייל זהובה ובהירה, בעלת 4.9%.

המבשלה נוסדה בשנת 2008, ומייצרת כ36,000 ליטר בשנה.

סגנון הבירה:

אייל זהוב בהיר ועכור, בעלת גוף קליל -בינוני. פסיפלורה טבעית מוספת לבירה בשלבי הבישול הסופיים.

הבירה עצמה:

מיד עם פתיחת הבירה עולה ארומה חזקה של פסיפלורה. צבע הבירה זהוב בהיר מזכיר מאוד קיץ ופירות טרופיים כתומים.  בשלוק הראשון ניתן להרגיש את הפסיפלורה, אך בטעם הלוואי מרגישים את הפסיפלורה בצורה הטובה ביותר, ולאורך זמן. הבירה קלילה מאוד ומרווה מאוד, ולמרות שזו בירה אפשר לשתות אותה כמעט כאילו היא שתייה קלה מוגזת מעט. למי שמכיר, טעם הבירה ובייחוד טעם הלוואי מזכירים מאוד גלידת "סולרו", שאני אישית מאוד אוהב.

קלילות- 4, בירה קלילה מאוד.

רמת תסיסה- 1.5, לא מרגישים כמעט את הגזים, מה שמאוד מתאים לבירה הזו.

כמה האלכוהול מורגש – 1, אין תחושה של שתית משקה אלכוהולי.

כשות – 1.5, כמעט לא מורגש.

ציון כללי- 4.

סה"כ גבר שמח מאוד! נהניתי מאוד מהבירה, ואשמח לשתות אותה במקום גולדסטאר, בעיקר על שפת הים ביום חם.
לחיים,
שחף

מידע על הבירה

סוג: מבשלה: מבשלת הנגבארץ מוצא:
שתיתם? נהינתם? התאכזבתם? תנו בדירוג!
7 קולות, ציון ממוצע 3.29 (ציון שקול 66%)

השאר תגובה