שורשי מבשלת אנקור, הממוקמת בסן פרנסיסקו, נעוצים עוד בימי הבהלה לזהב בשנת 1849. אז הגיע לקליפורניה גוטליב ברקל הגרמני עם משפחתו.
קרנה של המבשלה ירדה מאוד לאורך השנים, בעקבות שורה של אירועים מצערים- מקרי מוות, תקופת היובש בארה"ב, שריפת המבשלה, סגירתה לתקופה מסויימת, ובעיות רבות בתקופה שבה כל מה שהגרון האמריקאי חיפש היה בירות מסחריות וקלות.
מזלה של המבשלה החל להשתנות בשנת 1965, כאשר פריץ מאיטאג, חובב של הבירה, קנה את רוב מניות החברה על מנת למנוע ממנה לסגור שעריה לעד, ולהפסיק לייצר את הבירה האהובה עליו.
משם ועד היום נמצאת המבשלה בתקופה של צמיחה וגדילה, עם תחילת בקבוק והגדלת הארסנל והמתכונים, והפיכתה לאחת ממבשלות הבוטיק המכובדות והטובות ביותר בארה"ב.