מבשלת ספארו הוקמה כמבשלה ביתית במושב נחלים, וכיום נמצאת בתהליכי נדידה למושב מגשימים.
כיום המבשלה מתופעלת על ידי דרור ספיר (ובעבר עם שותפים), אשר החל את התחביב בכלל מייצור סיידר ותמד- אך משם עבר לבירה.
לאחר התנסות בבישול והתססה של כמעט כל סגנון בירה מוכר (וכמה אילתורים לא מוכרים), זכייה בתחרות לונגשוט במשך שנתיים ברציפות, ואירועי בירה ובשר מעושן- הגיעה המבשלה לשלב המסחרי.
כיום ניתן להשיג את בירות המבשלה המיוצרות במבשלת העם, אך לספארו תוכניות להתפתח בעתיד לכיוונים מסקרנים 🙂