המבשלה, שהייתה למבשלת הבוטיק הראשונה בתל אביב, הוקמה לפני למעלה מ-6 שנים על ידי דיוויד כהן- יהודי אמריקאי.
כהן נתפס לרעיון כנער בארצות הברית, כאשר החלה שם הפריחה של מבשלות בוטיק ומבשלות ביתיות, ובירות איכות בבישול קטן החלו לצבור תאוצה ומודעות.
מטרתו של דיוויד היא להגדיר בצורה אמיתית את המושג 'בירה ישראלית'. הדבר מתבטא בסוגי הבירה הרבים שמייצרת המבשלה, במרכיביהם הארץ ישראלים, בחווית השתיה, ואפילו בשמותיהן של הבירות.
Pingback: BEERS 2017 | בירבלוג