מבשלת גל'ס, של גל ספיר, היא מבשלה ביתית קטנה בעמק האלה, במושב אביעזר.
גל החל לבשל בבישולים קטנים של כ-20 ליטר, במטרה 'להכין לבד'- בדיוק כמו את החומוס, הטחינה, הלחמים והעוגות. כיום הבישולים נעים סביב 50-80 ליטר.
גל לא מחייב את הבירות שלו לעמוד בדיוק בדרישות הספציפיות של הסגנונות, ונוטה לשחק עם הסגנונות ולשנות אותם.
הרעיונות המקוריים באים לידי ביטוי מהתבלינים המיוחדים, ועד לדרך הדבקת התווית.
נכון להיום, מסיבות כאלו ואחרות, המבשלה נמצאת בהקפאה, ואינה מייצרת עוד בירות.
במקום, עבר הפרוייקט הסבה להעברת סדנאות- סדנאות בישול וסדנאות טעימה.