מבשלת הבירה של איציק לוי במושב דקל בנגב המערבי ליד גבול מצרים.
מה זה בעצם אייסיס? אייסיס היא אלה מצרית רב תחומית שאחראית גם על הדגן והבירה.
זוהי מבשלה ביתית קטנה שעובדת בנפחים של 120ל' – 300 ל' לבישול וכ800ל' לחודש .
ע"פ אתר המבשלה:
המבשלה שמה לה למטרה לספק את הצורך בבירה איכותית, טרייה, מרווה ובריאה ללא סינון וחומרים משמרים.
מבשלה אזורית המכינה בירה אופיינית לאזור בו ממוקמת.
המבשלה מתמקדת בבירות מסוג אייל – עשירות ומיוצבות בטעמן, מאזנות בין המתיקות של הלתת המרירות הריחנית פירחונית של הכשות והפירותיות וטעם "הלחם" של השמרים, ועם כל זאת בירה קלה וחלקה לשתיה.
למבשלה מספר סוגי בירה קבועים וכן בירות עונתיות שונות.
הבירה נמזגת לבקבוקי 330 מ"ל ולחביות.