מבשלה: מלכה בשנת 2007 עבר אסף לביא מתל אביב אל הצפון. את מבשלת מלכה הקים בגליל המערבי, בקיבוץ יחיעם- למרגלות המבצר הטמפלרי. במבשלת מלכה מייצרים את אותן ארבעה בירות קבועות- אדמונית, בהירה, חיטה וכהה, בעבודת יד ובבישולים קטנים. לאתר המבשלה שתף: לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש) פייסבוק לחיצה לשיתוף ב-X (נפתח בחלון חדש) X לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש) WhatsApp יש ללחוץ כדי לשלוח קישור לחברים באימייל (נפתח בחלון חדש) דואר אלקטרוני
Pingback: פסטיבל הקבע- ביר מרקט, נמל יפו | בירבלוג
Pingback: BEERS 2017 | בירבלוג