אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

עלינו

בירבלוג- בלוג בירה ישראלי

את הרעיון להקמת הבלוג הגינו ביום העצמאות ה-64 למדינת ישראל.
בתור חובבי בירה, שמנו לעצמנו למטרה לשתות בכל שבוע לפחות בירה חדשה אחת, וכך להעביר חמישים ושנים שבועות עד ליום העצמאות הבא.
למה? מתוך עניין ורצון. אנחנו מאמינים שבירה היא יותר ממשקה. היא תרבות. היא דרך לפגוש אנשים. ולחבר בניהם. הטעמים, הסיפורים, המפגשים, המגוון- כך אפשר ליצור אינטראקציות.
ורצון? רצון פשוט- להעביר את העניין שנוצר אצלנו- לבעלי עניין נוספים, וגם לעניין אנשים חדשים. לעורר הכרה ומודעות לעושר ולתעשייה בארץ- לטעום, לפגוש ולספר, וכשצריך- גם למחות.
אנחנו משתדלים לתת ייצוג נאה לתעשייה הישראלית המתפתחת, ולתעשייה העולמית- בירות חדשות, ובירות בעלות היסטוריה ומקום של כבוד.
אז בהצלחה, ולרוויה!
צוות בירבלוג.

  • אריאל צ'ין

    גיל: 23

    מאיפה בארץ: ירושלים

    באתר: וובמאסטר וכותב.

    אני ובירה: סטאוט כבד, בעיקר בריטי.

  • יוחאי מיטל

  • ניצן זיצר

    גיל: 22

    באתר: כותב, עורך, יח"צ

    אני ובירה: סטאוטים, IPA, בלגיות, קראפט אמריקאי

  • Avatar photo

    רן פיינשטיין

    גיל: 20

    עושה בחיים: לוחם

    מאיפה בארץ: רעננה

    באתר: כותב

    אני ובירה: חיטה, לאגרים וכל מה שמסביב

  • Avatar photo

    שחף אשכנזי

    גיל: 23

    עושה בחיים: מפתח תוכנה

    מאיפה בארץ: רעננה

    באתר: כותב, עורך תוכן בירגרפיקים

    אני ובירה: אמבר אייל, דובל בלגי, דאבלבוק, בראון אייל

  • תמיר באני

    גיל: 26

    מאיפה בארץ: רמת גן

    באתר: כותב

    אני ובירה: איילים בריטיים, לאגרים והיברידים גרמניים, בירות חמוצות


5 תגובות לעלינו

השאר תגובה