אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

שמרים

שמרים הם פטריה (לא חי ולא צומח), חד תאית, והם האחראים הגדולים לרבים מהמוצרים שאנחנו צורכים, מבירה ויין דרך לחם וגבינה.
במהלך התסיסה, שמרי בירה (המתחלקים למשפחות הלאגר והאייל) ניזונים מהסוכר שבתירוש ומפיקים אלכוהול, פחמן דו-חמצני והמון תרכובות טעם וריח המקנות אופי ייחודי ועמוק.
זיהוי השמרים במיקרוסקופ התרחש בשנת 1680 על ידי המדען ההולדני אנטוני ון-לוונהופ, ורבים מהמחקרים אודותיהם, לרבות בידוד שמרי הלאגר, קרו על ידי לא אחר מאשר לואי פסטר.