אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

כשות

ה-תבלין של הבירה. הכשות (או הכשותית. HOPS באנגלית) היא מקור המרירות של הבירה. ממנה נובעים חלק מהחומרים המעניקים לבירה את ניחוחותיה.
הכשות משמשת כחומר משמר טבעי עקב תכולה של חומרים אנטיבקטריילים. הכשות משאירה תחושה של מגע מעקצץ בפה (עפיצות) ושל יובש קל, דבר שמצא חן בעיני יצרני הבירה כיוון שגרם לצרכן להישאר צמא, ולשתות עוד.
הכשות היא צמח ממשפחת הקנאביים, ופרחיה נראים כאצטרובלים ירוקים קטנים.
כיוון שמסחר ושינוע של פרחי הכשות אינם קלים הכשות עוברת תהליך עיבוד לפני השימוש.
לאחר העיבוד מגיעה הכשות למפעלים בצורת תמצית או בכופתאות יבשות שנראות כמו אוכל של אוגרים סיביריים. טעים.
לתזמון הוספת הכשות בתהליך הבישול חשיבות בקביעת תפקידה ביצירת הבירה.
כשות שתוסף בתחילת הבישול, תשחרר בהרתחה את חומצות האלפא שבה, ותתרום למרירות ולשימור הבירה. כשות שתוסף לקראת סוף הבישול תתרום בעיקר לארומת המשקה.