אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: PAVO ישראל

מבשלת פאבו, או בשמה הלועזי PAVO נוסדה בשנת 2010 ושוכנת בזכרון יעקוב.

"פאבו זה קודם כל בירה טובה. טובה מאוד אפילו. בירה שעושה טוב. טוב מאוד אפילו…אבל פאבו זה לא רק בירה. פאבו זה רוח, זה היצר החברתי. תקראו לזה "הדוניזם-אלטרואיזם-אקטיביסטי" אם תרצו. אבל למה שתרצו לקרוא לזה ככה? בייחוד כשכבר יש לזה שם. קוראים לזה פאבואיזם." (נלקח מקרטון האריזה)

כיום המבשלה מייצרת שישה סוגי בירה שונים: סטאוט, IPA, טריפל, חיטה בווארית, פילס ורארדיש לאגר.

מבשלת פאבו הוקמה ע"י נחי ברגידה ועידן גולקו אשר רצו לחלוק את אהבתם לבירה, הברומייסר ליאור בלמס הצטרף אליהם ותכנן את המתכונים "יחד הם הקימו את המבשלה, גיבשו את החזון וכתבו את הסיפור שעכשיו כולנו חלק ממנו. לחיים!" (נלקח מהאתר של המבשלה)

 

השאר תגובה