אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: מבשלת הנגב ישראל

בשנת 2005 החל יוחאי קודלר לבשל בביתו. כך נולדה מבשלת הנגב כאחת ממבשלות הבוטיק הראשונות בארץ.
לאחר זכייה בתחרויות ושכלול המתכונים הוקמה המבשלה באופן רשמי בשנת 2009, בקריית גת.
את המבשלה רכשה חברת נורמן- פרימיום: אחת מיבואניות הבירה הגדולות בישראל.

הצג בירגרפיק

תגובה אחת למבשלת הנגב

  1. Pingback: BEERS 2017 | בירבלוג

השאר תגובה