אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: ליבירה ישראל

מבשלת ליבירה הוקמה בחיפה בשנת 2007 ע"י לאוניד ליפקין, כמבשלת בוטיק ישראלית לייצור בירות מקומיות. המבשלה יכולה לייצר 300 ליטר בבישול אחד, וכ30,000 ליטר בשנה. בסוף שנת 2010 נפתח בר ברחוב הנאמנים 21, חיפה, בו מוכרים את הבירות שהמבשלה מייצרת (ובירה אורחת מדי פעם), הכל עם יחס אישי וחם של עובדי המקום. הבירות שמייצרים שם אינן מפוסטרות או מסוננות, ואינן מכילות חומרים משמרים, הכל ע"מ ליצור את הבירה הטרייה ביותר שאפשר.

השאר תגובה