אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: הגליל ישראל

מבשלת הגליל נוסדה בשנת 2011, ע"י אלון ריפטין בקיבוץ מורן אשר בגליל.

המבשלה מייצרת כ7000 ליטר בשנה.

למבשלה 6 בירות, הסאיזון, הפאמפקינג אייל, הסטאוט, החיטה, הטריפלת והבלונד, כאשר הפאמפקינג אייל היא בירה עונתית המבושלת פעם בשנה, והסיאזון בושלה במיוחד עבור BEERS 2013..

 

למבשלה ברופאב, שם נמגזות כל הבירות של המבשלה. פרט לבירות של המבשלה, נמזגות שם כל הבירות הישראליות שמחזיקות באישור מכירה.

 

השאר תגובה