אני רוצה בירה מסוג עם גוף , וגיזוז .

אני רוצה שתחושת האלכוהול תהיה , והמרירות .

מבשלה: פס fass ישראל

מבשלת פס הינה מבשלה ישראלית מקיבוץ הגשור. המבשלה ממוקמת בחדר האוכל הישן של הקיבוץ.
חדר האוכל הוסב למבשלה ו"בית בירה" (brewhouse) על ידי האחים למשפחת פס- חגי ואור.
במקום מגישים האחים את בירות המבשלה, וכן בירות ישאליות נוספות וסיידרים.
כמובן שהמקום, כמו כל בית בירה, אינו סובב רק סביב המשקה, ותוכלו למצוא שם גם מנות מזון שילוו את השתיה.

השאר תגובה